Buat carian di sini

Loading...

Friday, September 19, 2014

Shawl Sequin Halfmoon / Shawl Panjang borong dan runcit pun boleh

Assalam semua,

Sorry lama tak update blog. Ini ada produk baru.

SHAWL SEQUIN HALFMOON / SHAWL PANJANG

Sequin kita jahit cantik2 matching dengan warna.

Harga runcit ; RM35
Harga borong:
min 5, min 10, min 20 -> sila kan emel atau whatsapp yea.

Sekarang memang sedang laku , lagipun harga murah berbanding pasaran.

Siapa berminat, boleh email puterryhijabs@gmail.com atau pun whatsapp sy 0193940041.


Wednesday, August 27, 2014

Inner Cross Matching - Borong dan Runcit. Murah je uolss

Inner Cross Matching

Baruuuuuuu uolss.

Inner cross ni labuh sikit daripada standard size. Dan ada berdagu sikit sahaja.

Inner cross 4 dan dual warna untuk sehelai. Kaler gojes2 belaka.

Material: cotton stretchable sejuk
Tambahan: berdagu

Harga runcit: RM25 sehelai
Kalau nak borong harga murah2. sila sms okey

Kalau nak oder. PM Puterry Hijabs yea atau whatsapp Putri 0193940041

































Monday, August 25, 2014

Shawl butterfly Maira

Shawl butterfly Maira 

Gojes2 sekalian... 

Ini adalah shawl cutting butterfly dan siap jahit manik kristal gojesnkat hujungnya ala2 ariani. 

Ada 20warna kesemuanya. Yg pasti hot selling mestilah hitam kan dan sangat2 berkualiti level butik uols 

Kuantiti terhad dan insyallah tak menyesal beli. Harga pun berbaloi2.

Cutting: butterfly
Material: chiffon berat
Manik: kristal bling2
Harga : RM55 sehelai ( harga pasaran hingga RM79)

Harga borong min 10: sila PM ( gambar model disediakan)

Poslaju 1-2pcs: RM6 sm @ RM9 ss
Poslaju 3pcs: Free 1 Malaysia

Order thru PM @Puterry Hijabs atau boleh juga whatsapp Putri 0193940041

Da gaji ni kann... jangan nages bila abes stok ye. Huhu.

#shawlbutterfly
#shawlpearl
#shawlmanik
#kualiti
#manik #kristal

































Wednesday, July 16, 2014

Tudung Lycra Kids Satin

Tudung Lycra Kids Satin

Mari2... sebab lately ramai tanya #tudungraya untuk#tudungbudak... nahh. Presentinggg 

Tudung awning lembut printed gojes2 belaka 

Material: Lycra Satin
Size muka ukuran rata: 10inci
Labuh depan :11inci
Labuh belakang 19inci
Harga: RM13

Ikut kesusaian anak2. Rasanya boleh muat sampai 8-9tahun jika anak anda jenis comey2 kecik molek

Last poslaju next monday ok.

Order by whatsapp Putri 0193940041

#tudungkids #tudungbudak #tudungraya #tudunginstant#tudunglycra #tudungsyria #tudungsarung#sayajualtudung #sayajual #instashopmalaysia





Tuesday, July 8, 2014

Telekung Lycra Awning Lembut - Tanpa getah

Lagi warna2 siap jahit. 

Telekung mcm #noradanish #nd pakai yea. 

Telekung awning lembut dan tidak bergetah kat muka. 

Gabar mcm ni terus sebab senang nk npk beza kaler. Nnt amek gbr satu2 tone larik drdp yg sbnrnya.

Siapa2 nk buat tuk solat terawih tu.. atau nk buat tuk smyg raya. Cepat2 order. Ada 5helai je setiap kaler ya.

Harga promo. rm50
Poslaju 1pcs rm10 sm @rm15ss
Poslaju 2pcs rm10 sm @rm25ss


Order whatsapp Putri 0193940041



Tudung Lyana Roses- L

Peminat tudung size L!!.
Ini ada tudung lycra printed and plain. Dijahit comey2 jd cun cam ni. 

Labuh depan 16inci yea.
Awning half cap. Senang bentuk ikit muka.

Harga nk jual murah2 je ni

RM25 SHJ 

Limited kuantiti.
Siapa cepat dia dpt ok.

Poslaju rm6 sm @ rm9 ss


Order sila whatsapp Putri 0193940041

#tudunginstant
#tudungraya
#sizeL
#tudungmurah
#sale
#sayajualtudung
#instashopmalaysia
#tudunglycra
#tudungawning
#tudungL
#sayajual